Gyógyító teák 2016 - naptárcsalád

Exclusiv kivitelű, egyedi naptár! Magyarországon erlérhető teákat bemutató naptárcsaláddal lepheti meg leghűségesebb vásárlóit, partnereit, családtagjait, szeretteit. A naptárcsaládban 12 oldalas falinaptár, asztali naptár és kártyanaptárak találhatók, kiegészítve egy rövid ismertető füzettel, amelyből a teákról, a teakészítésről szerezhet bővebb ismereteket.

A Kiadó vállalja a naptár egyéniesítését, így az ajándék a legkiválóbb reklámeszközzé lép elő, hiszen partnerei falán egész évben látható lesz az Önök cége, így tudat alatt több százszor találkozik cégnevével és címével.

Gellert2015Javasoljuk, hogy alakítson ki egy kört, akit minden évben ön lát el naptárral. Ennek minőségére a kiadó által eddig megjelentetett naptárcsalád a garancia (gyógyító fűszerek, gyógyító növények, gyógyító orchideák, gyógyító gyümölcsök, gyógyító természet).

Keressen minket a Facebookon, vagy rendeljen emailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Az egészség, az egészségügy négy éve 2010–2013

Borito az egeszsegugy negy eveMi történt az elmúlt 4 évben az egészségügy területén? Mire koncentrált az irányítás, milyen eredményeket ért el az ágazat? Hogyan alakul a lakosság egészségi állapota más országokhoz viszonyítva? Jelentős feladat a rendelkezésre álló adatok értékelése, elemzése. Reméljük a kötet is választ ad a feltett kérdésre, még akkor is, ha minden adatot és tényt a vizsgált négy évről nem mutat be, esetenként adatokat közöl csak, és azokat nem elemzi, nem minősíti. A szerzők hazai és nemzetközi adatokat összegyűjtve próbáltak egy reális képet rajzolni a lakosság egészségi állapotáról és az egészségügy helyzetéről. Szeptemberben megjelent: Az egészség, az egészségügy négy éve 2010-2013 című hiánypótló kötet.

Keresse a könyvesboltokban és a PharmaMédia kiadónál!